keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Tukka putkella





Siunattu sähköposti. Sitä tulee edes silloin tällöin vilkaistua. 
On ollut työ- ja opiskelurintamalla sen verran haipakkaa, että ei ole blogimaailmassa juuri joutanut pistäytymään.
Pehmeitä paketteja-blogin Sanna lähestyi haasteen merkeissä.
Kiitos Sanna, kyllä puhevälit on kunnossa, kunhan vaan ehtisi joskus sille etäisyydelle.
Tottakai, ilo kiertämään! Otan haasteen vastaan, mutta pyydän hieman armonaikaa, että saan opiskelut alta pois. Tänään polkaistaan käyntiin viimeinen näyttöviikko itsearviointeineen ja love-tentteineen. Mutta sitten...

Haastan mukaan uuden ihastuttavan Nupu Nupu- blogin Marian. Haaste on siis tällainen:

Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän).

Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voi myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!

Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.




Neulomaankaan ei ole juuri ennättänyt. Nurkissa lojuu hirrrvit-tä-vä määrä stressin kynsissä aloitettuja tekeleitä, aina vaan uutta kun teki mieli aloittaa. Nyt on ajatuksissa selkeyttää elämä ja neuleet, eli purkua on taas tiedossa. Ja sitten loppuun kaikki mikä seulan läpäisee ja vasta sitten uutta. Mitä veikkaatte, kuin ämmän käy?
Tässä paremman puutteessa joskus muinoin lupaamani kuva pikku vihreästä. Lanka SWTC:n Jezebel ja malli oma, enkä muista miten se meni, mutta ylhäältä se on aloitettu. Joo.

3 kommenttia:

  1. Mahtavaa että lähdit mukaan ilon kierrätykseen!
    Tsemppiä niihin opiskelu-, neulonta- ja purkuhommiin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta, jonka otan ilolla vastaan! :) Ja pontta opiskeluhommien tekemiseen, ei mitään kiirettä tämän haasteen kanssa. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihanasta ja mielenkiintoisesta kirjasta! <3 Se on ihan huippu! :)

    VastaaPoista