torstai 29. tammikuuta 2015

Joji-inspiration- Oikastaanko tosta, onks tosta joku mennyt, mennääks tosta?
- Tästä on aika moni mennyt, mitä jos tulee vaan latu vastaan?
- Hei siinä on polku...
- Entä jos siellä tulee vaan latu vastaan, mä en halua rämpiä umpihangessa.
- Mennään tästä!

Ei. Ei tullut umpihankea, eikä latua. Päästiin nätisti Epilänharjun päälle ja aikanaan toista puolta alas ja oli muuten huomattavasti mukavampaa kävellä lumista metsäpolkua Lietsusta Hyhkyyn, kuin Paasikiven-Kekkosen linjan pakokaasuista viertä. <3Tampere kaikkine pikku juttuineen.

Tultiin siis kaverin kanssa meille penkomaan lankoja. 
Yhden laatikon pohjalta löytyi ihan valmis villapaita! Langat oli vaan päättelemättä. Kokeilin sitä päälle (muistelin tämänkin saaneen joskus purkutuomion, huhhuh) No ihan aina ei kannata heti purkaa. Se näytti nyt ihan hyvältä. Päättelin langat ja fiilistelin vähän aikaa paita päällä. Tuntui ja näytti edelleen hyvältä. Jess!


        Mallin on inspiroinut kuva Joji Locatellin Seacostista. Vähän sovellettuna.


Lankana on Katian Alpaca. Se on niin ihanan ihana. Ei sitä osaa edes sanoa, se täytyy kokea! Semmoinen just ihanan karvainen. Siinä on vaan jotenkin sellainen you know - oikea alpakan tuntu, ei sitä muuten osaa kuvata.

                                                    No Kerästähän sitä tätäkin herkkua saa!  
                                        Minun L-kokoiseeni meni lankaa 450g, eli 9 kerää.

                         
Tämä minun mallini on hieman harteikas. Se on joskus ollut enemmän niinkuin mies. Mutta määpä tein hälle tissit. Laitoin olkaimettomiin rintsikoihin reikäiset sukat ja puin ne hänelle. Täydestä menee.Ja sitten eikun neulomaan, niin kauan kun vielä kerkiää. Oi tämä väliaikainen vapauden riemu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti