sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Perussukan parhautta

On tullut neulottua sukkia langasta jos toisesta. No joo-laatua, hyvää, parempaa ja niin poispäin. Nyt löytyi kyllä paras jalkatuntuma tähän saakkaLanka on 100% BFL, 100g/ 400m. Mulla harmaudelleni uskollisena oli väri Steel. Puikkosuositus on alkaen 2,5, mutta mä neuloin 2,25 neliskanttisilla ja silti sain vetää aika tiukkaa linjaa. No mun käsiala onkin aika löysän letkeä.
Loin 64s ja sillä kokoon 40 tuli pohjepituiset sukat ja lankaa jäi vielä parikymmentä grammaa.
Olen nyt tepastanut nämä sukat jalassa viikon verran niin että sukat on käyneet kaupungilla muutaman kerran kenkien kaverina, eikä suurempaa nuhjaantumista ole näkyvissä. Sukat on jalassa yksinkertaisesti ihanan tuntuiset. Pitkäaikaiskestävyys selvinnee ajan myötä - ennemmin tai myöhemmin. 
Suosittelen lämpimästi tässä vaiheessa.
Kerässä näkyi olevan vielä muutama vyyhti BFL-silkkisekoitelankaa, tuo toinen vyyhti voisi saada raitakaverin ruosteenvärisestä. Tai sitten se päätyy paitaraidaksi. 

Tai hillottavaksi hyllyyn ihanat langat. Se on se hylly jota katse hipoo kaihoisasti hyväillen sävyjä, sormet juoksee tunnustellen unelmia. Ja mieli kutisee odotusta: jonain päivänä löytyy täydellinen malli...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti